Nepojmenovaný dokument

Warning: include(./hlavicka2.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/anglickaskolka.net/tabor.anglickaskolka.net/hlavicka.php on line 51

Warning: include(): Failed opening './hlavicka2.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear') in /home/anglickaskolka.net/tabor.anglickaskolka.net/hlavicka.php on line 51
Ubytování
Termíny a ceny
Kontakt
Vedoucí
Seznam věcí

TERMÍNY:


13.7. – 20.7.2013

20.7. - 27.7.2013


Pozlovice u Luhačovic

Napište Nám email


 
opiště znaky z obrázku
O nás  \  Ubytování
 Nepojmenovaný dokument Ubytování:

Děti budou ubytovány v nové a moderně vybavené vile Patricie, ve 2 - 3 lůžkových pokojích. Každý pokoj bude mít svoji sprchu a WC. Vila Patricie je moderně vybavená budova, která prošla velkou rekonstrukcí, pro uzpůsobení požadavkům zákazníků. V celé budově je připojení wi-fi a je možnost využívat i společenskou místnost. K vile patří zahrada, která se dá také využívat dle potřeb tábora. Hned vedle vily Patricie je sportovní areál, který je přistupný veřejnosti a děti si zde mohou zahrát nohejbal, tenis s táborem ho budeme plně využívat.

Strava:

Účastníci tábora si budou moci zvolit stravu klasickou, kterou budou dostávat v Hotelu Ogar, nebo stravu vhodnou pro makrobiotiky, vegetariány, vegany, celiatiky, děti trpící alergiemi (např. na mléko apod) a ostatní jinak dietně omezené děti.  

Dětem budeme pravidelně připravovat i zdravé dezerty a sladkosti bez mléka, cukru, z celozrnné/bezlepkové mouky.

Stravu bude připravovat zkušená makrobiotická kuchařka Ing. Jiřina Letochová a výživová poradkyně Mgr. Jana Oslancová, která bude sestavovat jídelníček dle individuálních potřeb dětí.  

Anglický letní tábor
adresa:
Pozlovice, hlavní 172 - Vila Patricie, 763 26 Luhačovice
e-mail:
zdrava.anglicka@gmail.com
telefon:
737 075 490